Referencer

Det siges der om mig…

Kontakt mig allerede i dag
Tlf. 24 41 49 58
lbh@lisbethbaadsgaard.dk

Jeg oplevede gennem en periode i forbindelse med nyt arbejde at jeg fik mere og mere stress. Der var en konstant fysisk uro i kroppen og mine tanker var på arbejde hele tiden. Efter noget tid kontaktede jeg min læge, der henviste mig til psykoterapeut Lisbeth Baadsgaard. Her startede jeg i et individuelt terapi forløb og supplerede op med et mindfulness kursus i en gruppe med fire andre.

Begge dele gjorde at jeg gennem daglig træning fik mere styr på tankerne og blev mere bevidst om at være tilstede i nuet.

Jeg har arbejdet med gamle indgroede og uhensigtsmæssige tankemønstre, der holdt mig fast i et negativ humør og til tider gjorde mig noget depressiv. Men nu er jeg blevet i stand til at stoppe op og, ikke lukke ned for de negative tanker, for det kan vi ikke selv styre, men forholde mig til dem på en åben og venlig måde, så de ikke får lov til at ødelægge mit humør og fører mig helt ned i kulkælderen.

Jeg er som mantraet siger mere åben, accepterende og venlig over for det meste i mit liv, fra tanker til mennesker og det har hjulpet mig meget i min hverdag men også når jeg skal ud og møde nye mennesker eller prøve noget nyt. Jeg forventer ikke at alt hvad jeg giver mig i kast med skal give mig et kick, men ved at være mere nærværende føler jeg mig bedre tilpas og føler også at jeg bidrager mere.

Mit råd er, at hvis du ikke nyder de ting som du plejer at have lyst til og som plejer at give dit liv og hverdag mening, og værdi, så tag kontakt til  kognitiv psykoterapeut Lisbeth Baadsgaard.

– Kvinde, 31 år

“I gymnasiet (og tidligere år) har jeg kæmpet med lavt selvværd. Jeg havde ikke overskud til særlig meget, som fik mig ekstremt meget bagud i 3.g. Jeg kontaktede psykoterapeut Lisbeth Baadsgaard halvvejs inde i 3.g.

Ved at gå igennem nogle forskellige kognitive teknikker – som f.eks. besvare forskellige spørgsmål omkring hvad andre havde ret til, og hvad rettigheder jeg havde, blev jeg bedre til at se at jeg var lige så meget værd som andre mennesker. Ved at gennemgå situationer, som jeg havde oplevet og snakke om alternative løsninger blev jeg også bedre til at være positiv/rationel og fokusere på de ting som jeg allerede havde i stedet for ting som jeg ikke havde lige på nuværende tidspunkt. Jeg lærte at sætte mål for mig og tro mere på mig selv.”

“Selvom jeg er sluttet hos Lisbeth, og nu studerer på universitetet, har jeg haft svære perioder (som man jo sommetider har) hvor jeg altid har haft mulighed for at kontakte Lisbeth, som så med feedback og gode råd får mig på sporet igen. ”

Efter en del turbulente år med fyring og en større livskrise, fik jeg muligheden for at deltage i et individuelt terapiforløb hos psykoterapeut Lisbeth Baadsgaard.

Her fik jeg sat navn på en masse tanker og følelser, som jeg følte, andre ikke kunne hjælpe mig med. Ej heller følte jeg, at det kom nogen ved, da lavt selvværd, stress og tanken for folks reaktion, var større end tanken for mit eget ve og vel.

I dag har jeg fået mig nogle simple, men meget effektive kognitive redskaber som virkelig har gjort en forskel. Jeg tør sige fra og gå efter det, jeg vil have, uden tanker for, hvad andre tænker. Jeg er blevet stærkere psykisk og mit selvværd er på toppen.

Jeg har ALDRIG haft det så godt, som jeg har det nu. Tak Lisbeth, du har været med til at ændre mit liv.

Kvinde 44 år, kontorassistent

Jeg er en 55 -årig kvinde, der efter nogle turbulente år, med lavt selvværd og en masse skift, i både mit arbejdsliv og privatliv, måtte sygemeldes for anden gang inden for 4 år, med de samme symptomer.

Jeg havde stress, depression og social angst igen. Jeg blev enig med min læge om, at give psykoterapien en chance i stedet for medicin. Læge anbefalede Psykoterapeut Lisbeth Baadsgaard og kom hurtig i gang med behandlingen.

Jeg er rigtig glad for at jeg valgte den mulighed. Allerede efter få session- behandlinger, hos Lisbeth Baadsgaard, kunne jeg mærke fremgang.

Lisbeth har hjulpet mig med, at arbejde med mit årelange lave selvværd samt med gamle, uhensigtsmæssige tanke og handlemønstre.

Jeg er nu på vej til, at kan omgås og møde andre mennesker uden angst, få mere livsglæden, få mere selvværd og blive psykisk stærkere.

Altså kort og godt, hjælper psykoterapi behandlingen, hos Lisbeth Baadsgaard, mig med at blive et helt og glad menneske igen.