fbpx

Cool Kids og Chilled

Det handler om børn og unge…

Kontakt mig allerede i dag
Tlf. 24 41 49 58
m: lbh@lisbethbaadsgaard.dk

Cool Kids – børn fra 6 – 12 år -angst-behandling.  (Jeg tør ikke sove alene, være alene hjemme, sige noget i klassen, sove hos andre, jeg er bange for, at der sker andre noget eller mange mange flere tanker)

Angst er et helt almindeligt problem hos både børn og voksne. Hvis ikke vi er bange eller agtpågivende i nogle situationer, passer vi ikke på os selv. Så vil vi gå ud foran en bil osv. Men angst eller bekymringer, kan komme til at tage overhånd, og alt for meget styring. Så tør man måske ikke sige noget i timerne, eller sove hos andre.  Man kan også være alt for bange for enkelte ting som, højder, mørke eller dyr. Nogle børn lider også af OCD der er tvangstanker og tvangshandlinger. Angst har mange navne: Sorg, bekymring, skælven, ængstelse, frygt, generthed, nervøsitet, forsigtighed og stress. Angst kan påvirke barnets livskvalitet i en sådan grad, at det ikke lever et frit liv og der skal behandling til. Nogle børn vil ikke i skole, være alene eller ændrer måske opførsel sammen med andre.Det er meget svært for det enkelte barn at lide af angst.

Cool Kids tilbydes som gruppe behandling med 6 – 8 familier i gruppen. Vi mødes 10 gange, og følger et dokumenteret program. I starten mødes vi én gang om ugen. Sidst i programmet kan der være lidt længere intervaller mellem møderne. Det er vigtigt at forældrene deltager hver gang, og støtter barnet gennem hele forløbet bl.a. med hjemmeopgaver.

Kontakt mig for en samtale, så kan vi i sammen finde ud af, hvordan dit barn kan hjælpes.

Til dig med angst – eller hvad vi nu kalder det.

Viste du, at omkring ét ud af ti børn har så store problemer med bekymringer eller angst, at de ikke kan klare at gøre de ting de, som de egentlig gerne ville? Det betyder, at der i din klasse sikkert er mindst 2 børn, der bruger meget tid på at bekymrer sig. Børn der bekymrer sig meget, kan få hjælp af personer, hvis arbejde det er at hjælpe børn, unge og voksne med at blive mindre angste eller bekymrede. Det kan være rigtig godt, at møde andre børn, der har det lidt ligesom dig.

I dette 10- ugers program, for du mulighed for at overvinde din angst, ved hjælp af  nogle nye måder at tænke og gøre ting på der er svært. Det er vigtigt, at dine forældre medvirker og deltager, for at støtte dig bedst muligt og hjælpe dig igennem.

Du har også mulighed for at komme alene med dine forældre – hvis der ikke er en gruppe eller hvis du er meget utryg ved at være sammen med andre, og bekymrer dig for meget om hvad de tænker om dig. Her er det også vigtigt at dine forældre deltager, idet den reelle træning foregår i dagligdagen mellem behandlingerne. Dine forældres rolle er at være støttende og hjælpsom.

Chilled – angstbehandling for unge

Chilled for unge på 13 – 18 år.

Viste du, at omkring ét ud af ti børn/unge har så store problemer med bekymringer eller angst, at de ikke kan klare at gøre de ting de, som de egentlig gerne ville? Det betyder, at der i din klasse sikkert er mindst 2 unge, der bruger meget tid på at bekymrer sig. Unge der bekymrer sig meget, kan få hjælp af personer, hvis arbejde det er at hjælpe børn, unge og voksne med at blive mindre angste eller bekymrede.

I dette 10- ugers program, for du mulighed for at overvinde din angst, ved hjælp af nye teknikker. Det er vigtigt, at dine forældre medvirker og deltager, for at støtte dig bedst muligt og hjælpe dig igennem.

Til dig med angst.

Angst kan have mange navne. Det kan være bekymringer – sker der noget ubehageligt med de jeg holder af, tanker om hvad andre tænker om mig – er jeg god nok, griner de hvis de finder ud af, eller hvis jeg siger noget der er forkert…. eller andre ting. Nogle unge lider af OCD – der kan give tvangstanker eller/og tvangshandlinger. Oplever du, at du ofte har hjertebanken, ikke tør kigge andre i øjnene, melder fra ting du ellers før har deltaget i, bliver mere indadvendt, ikke tør sige noget i klassen, eller ikke tør spørge dine kammerater og de vil være med til noget sammen – ja så kan du få hjælp hos mig til at komme videre til et frit liv.

Hvis der ikke lige starter et hold, kan du  få individuel behandling, eller hvis du ikke har lyst til at deltage på et hold. Her er det også vigtigt, at dine forældre deltager i et hvis omfang, de de bedst muligt at støtte dig. Er du tæt på at blive 18, er det ikke sikkert du ønsker dine forældre med. Vi aftaler i fællesskab, hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig.

Kontakt mig, så vi kan aftale et møde, hvor vi finder ud ad hvordan vi kan hjælpe dig bedst.

Tøv ikke! Tilmeld dig idag

Husk! Du kan altid slå på tråden eller sende en email. Kig evt. på vores kontaktside.